Visagiste

Ik ben Linda Dijkman – Van Ark. Al enige jaren werk ik als freelance visagiste voor verschillende opdrachtgevers. Dit werk doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik durf zelfs te zeggen dat het niet als mijn werk voelt, maar als mijn passie. Mijn werk is erg afwisselend. Het ene moment ben ik aanwezig bij een fotoshoot, het volgende moment doe ik de make-up bij een modeshow. Het verzorgen van de make-up bij bruiden staat ook vaak op mijn agenda. Daarnaast haal ik veel voldoening uit mijn werk voor televisie.

Hoe ik visagiste ben geworden? Ik ben begonnen met een schoonheidsspecialiste opleiding. Tijdens deze studie kwam ik er achter dat ik meer met mijn creativiteit wilde doen. Daarom besloot ik de visagiste opleiding te gaan volgen op de School van Mieke Petiet. Het was een hectisch jaar. Ik heb er wel enorm veel van geleerd.

Door diverse opdrachten rolde ik daarna snel het vak in. De eerste periode na mijn opleiding ben ik begeleid door Ingeborg Kloezeman. Zij heeft veel ervaring in de visagie wereld en kon mij de kneepjes van het vak leren die je tijdens een opleiding niet meekrijgt.

Dat heeft me gemaakt tot wie ik nu ben; een veelzijdige visagiste die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken en dus elke dag met veel plezier aan het werk gaat. Een klein deel van mijn werk vindt u HIER.

Zoekt u een visagiste? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met me op. Mijn gegevens vindt u HIER. Natuurlijk ben ik ook op FACEBOOK te vinden.